Gastroline Cube (W)

Ta linia urządzeń, zapewni doskonałe warunki sprzedaży wyrobów cukierniczych w kawiarniach, sklepach, cukierniach, piekarniach oraz innych miejscach. Dzięki możliwości wykończeń w drewnie lub serii „Trend” urządzenia podkreślają klimat miejsca oraz środowisko sprzedaży produktów „dla oka”. IGLOO może poszczycić się pozycją lidera w produkcji urządzeń chłodniczych dla cukiernictwa o czym świadczą liczne nagrody i wyróżnienia.

 

Dostępne wersje:

mod/A – przystosowane do łączenia w ciągi z agregatem wewnętrznym,
mod/C – przystosowane do łączenia w ciągi pod agregat zewnętrzny

 

Dane techniczne:

  GASTROLINE CUBE 0.6W GASTROLINE CUBE 0.9W GASTROLINE CUBE 1.3W
KOD GC103 GC102 GC101
Długość [mm] 610 910 1310
Długość z bokami [mm] 610 910 1310
Pojemność użytkowa [dm3] 0.87 1.3 1.9
Pojemność użytkowa komory [dm3] 320 480 690
Powierzchnia półek [dm3] 0.84 1.3 1.9
Głębokość [mm] 835 835 835
Wysokość [mm] 1270+/-10 1270+/-10 1270+/-10
Waga urządzenia [kg] 90 140 180
Wymiary półek [mm]

570x425 1szt.

570x515 1 szt.

290x525 2 szt.

870x425 1 szt.

870x515 1 szt.

440x525 2 szt.

1280 x 425 1 szt.

1280 x 515 1 szt.

640 x 525 2 szt.

Czynnik chłodniczy R134a R134a R134a
Temperatura odparowania To [°C] -10 -10 -10
Zapotrzebowanie mocy chłodniczej [V] 800 800 800
Napięcie znamionowe [V] 230/50Hz 230/50Hz 230/50Hz
Moc znamionowa oświetlenia [W] 21.6 25.5 51
Całkowita moc znamionowa [W] 309 542 715
Moc chłodnicza [W] 461 727 1025
Moc znamionowa grzałek parownika [W] 160 160 200
Zużycie energii elektrycznej [kWh/24h] 4.6 7.9 10.4

 

Wyposażenie standardowe

  • Agregat chłodniczy wewnętrzny,
  • chłodzenie dynamiczne,
  • korpus zewnętrzny z blachy powlekanej na kolor czarny,
  • boki z blachy powlekanej na kolor czarny,
  • dzielony front z czarnej melaminy z wstawką z lustra szklanego lub blachy nierdzewnej szlifowanej,
  • izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej,
  • stelaż wewnętrzny malowany na kolor srebrny lub złoty,
  • półki ekspozycyjne szklane z regulacją wysokości oraz kąta zawieszenia,
  • półka dolna z czarnej melaminy,
  • tylne drzwi przesuwne z szybą zespoloną,
  • szyba frontowa prosta,
  • nawiew ciepłego powietrza na szybę frontową,
  • oświetlenie każdej półki – świetlówka LED (cukiernicza),
  • nóżki służące do wypoziomowania urządzenia,
  • odszranianie automatyczne,
  • automatyczne odparowanie kondensatu,
  • elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem,
  • alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora.

Wyposażenie dodatkowe

  • Urządzenie przystosowane pod zabudowę indywidualną (bez obudowy drewnianej).
  • boki z blachy powlekanej na kolor czarny,
  • kolor boków – możliwość wyboru koloru,
  • front pełny z czarnej melaminy,
  • kolor melaminy frontowej – możliwość wyboru koloru,
  • front korpusu wykonany z płyty fornirowanej lub TREND – możliwość wyboru koloru,
  • stelaż wewnętrzny z blachy nierdzewnej,
  • system kontroli wilgotności,
  • elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie,
  • taca mała (400×420 mm),
  • taca średnia (400×510 mm),
  • taca dolna (400×520 mm),
  • zestaw kółek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolorystyka

 urządzenia naturalne warszawa

 

 

 

 

 

Realizacje

lady chłodnicze warszawa

Regały chłodnicze

Regały chłodnicze, które Państwu proponujemy to urządzenia kierowane do szerokiej grupy odbiorców poprzez dostosowane w swojej stylistyce.

więcej
lady chłodnicze warszawa

Lady chłodnicze

Lady chłodnicze, które Państwu proponujemy to urządzenia kierowane do szerokiej grupy odbiorców poprzez dostosowane w swojej stylistyce.

więcej
witryny cukiernicze

Witryny cukiernicze

Posiadamy kilkadziesiąt różnych modeli witryn cukierniczych, które też mogą być dostosowywane do Państwa potrzeb poprzez modularną budowę.

więcej
wyspy warzywnicze

Regały i wyspy warzywnicze

Oferujemy Państwu szeroki wybór regałów i wysp warzywniczych, powszechnie stosowanych w wyposażeniu sklepów.

więcej
Zobacz wszystkie

Dane kontaktowe

 

Iglootechnika S.C.

ul. Jana Kazimierza 53 A, lokal U165

01-267 WARSZAWA

 

Tel:(22) 211 31 41, (22) 211 33 43

Fax:(22) 211 34 56

Formularz kontaktowy