Gastroline bemar
Bemary to nowoczesne urządzenia gastronomiczne przeznaczone do przechowywania i eksponowania produktów w wysokich temperaturach. Świetnie sprawują się w typowych miejscach żywienia zbiorowego – barach, restauracjach, stołówkach itp. Przechowywanie oraz ekspozycja potraw odbywa się w specjalnych pojemnikach gastronomicznych GN, wykonanych ze stali nierdzewnej. W naszej ofercie znajdziecie Państwo szeroki wybór urządzeń grzewczych począwszy od małych witryn nastolnych po profesjonalne witryny grzewcze wolnostojące.
Dane techniczne
Opcja | Gastroline Open Bemar 1.0 / 1.5 / 2.0 |
---|---|
Długość [mm] | 1000 / 1500 / 2000 |
Głębokość [mm] | 800 |
Wysokość [mm] | 1345 +/- 10 mm |
Waga [kg] | 110 / 160 / 210 |
Pojemność użytkowa [dm3] | 85 / 136 / 188 |
Moc znamionowa [W] | 1618 / 2430 / 3258 |
Zużycie energii elektrycznej [kWh/24h] | 0,5 / 0,8 / 1,1 |
Zakres temperatur [st C] | +30 / +90 |
Wyposażenie standardowe
- Bemar wodny,
- korpus zewnętrzny z blachy powlekanej na kolor czarny,
- dzielony front z czarnej melaminy z wstawką z lustra szklanego lub blachy nierdzewnej szlifowanej,
- wanna bemarowa z blachy nierdzewnej kwasoodpornej izolowana wełną mineralną,
- stelaż przygotowany pod pojemniki gastronomiczne GN,
- nadstawka szklana z szybą frontową prostą,
- nadstawka OPEN z blachy nierdzewnej kwasoodpornej z ekranami szklanymi,
- blat roboczy granitowy szary,
- lampa ze świetlówką tradycyjną,
- nóżki służące do wypoziomowania urządzenia,
- regulator temperatury.
Wyposażenie dodatkowe
- Kolor korpusu zewnętrznego – możliwość wyboru koloru,
- korpus zewnętrzny z blachy nierdzewnej,
- korpus zewnętrzny z blachy nierdzewnej kwasoodpornej,
- front pełny z czarnej melaminy,
- kolor melaminy frontowej – możliwość wyboru koloru,
- front korpusu wykonany z płyty fornirowanej lub TREND – możliwość wyboru koloru,
- blat roboczy granitowy szary (grubość 30 mm),
- blat roboczy granitowy Balmoral (grubość 20 mm),
- blat roboczy granitowy Balmoral (grubość 30 mm),
- blat roboczy granitowy czarny (grubość 20 mm),
- blat roboczy granitowy czarny (grubość 30 mm),
- blat roboczy z blachy nierdzewnej,
- blat roboczy z blachy nierdzewnej kwasoodpornej,
- półka frontowa dla klienta (profil nierdzewny),
- zestaw kółek,
- pojemnik gastronomiczny GN 1/1 – głębokość 150 mm,
- pojemnik gastronomiczny GN 2/4 – głębokość 150 mm,
- dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN.
Kolorystyka