Cube
Strona główna » Urządzenia chłodnicze » Lady cukiernicze » Cube
Lada cukiernicza
Długość: 610 | 910 | 1310 [m]
Wysokość: 1.38 [m]
Głębokość: 0.835 [m]
Pojemność użytkowa: 360 | 550 | 800 [dm³]
Powierzchnia ekspozycyjna: 1.13 | 1.74 | 2.55 [m²]
Gastroline Cube
Długość: 0.61 | 0.91 | 1.31 [m]
Wysokość: 1.25 [m]
Głębokość: 0.835 | 0.835 | 0.835 [m]
Pojemność użytkowa: 320 480 690 [dm³]
Powierzchnia ekspozycyjna: 0.84 | 1.3 | 1.9 [m²]
Witryna cukiernicza CUBE to urządzenie, w którym zastosowano duże przeszklenia. Dzięki temu prezentowane w witrynie produkty są dobrze zaprezentowane i należycie wyeksponowane. Zastosowane w witrynie oświetlenie LED, dostępne także w barwie cukierniczej, doskonale podkreśli wizualne walory prezentowanych produktów.
Witryna cukiernicza CUBE to urządzenie, w którym zastosowano duże przeszklenia. Dzięki temu prezentowane w witrynie produkty są dobrze zaprezentowane i należycie wyeksponowane. Zastosowane w witrynie oświetlenie LED, dostępne także w barwie cukierniczej, doskonale podkreśli wizualne walory prezentowanych produktów.
Witryna cukiernicza CUBE
- CUSTOM – pod zabudowę indywidualną (m.in. brak panelu frontowego)
- OPEN – urządzenie przystosowane do sprzedaży samoobsługowej
- GRZ – urządzenie grzewcze
- N – urządzenie neutralne (niechłodnicze)
- 2P – 2 półki ekspozycyjne szklane na stelażu (wys. 1195mm)
- 3P – 3 półki ekspozycyjne szklane na stelażu (wys. 1430mm)
- PRALINY – Zakres temperatury pracy +10°C ÷ +15°C. /system kontroli wilgotności oraz grzałki osuszające/
Witryna cukiernicza GASTROLINE CUBE (W)
to bardzo elegancka i nowoczesna forma wzornicza z szybą frontową prostą. Charakteryzuje się panoramiczną przestrzenią ekspozycyjną. Dzięki zastosowaniu bardzo dużych powierzchni szklanych jest doskonałym miejscem, by wyeksponować ciasta, torty, wyroby czekoladowe. GASTROLINE CUBE (W) wyposażony jest standardowo w oświetlenie LED, które gwarantuje niższe zużycie energii elektrycznej oraz podkreśla prezentowane w witrynie produkty. Urządzenie wyposażone jest w półki ekspozycyjne szklane na stelażu – z możliwością regulacji wysokości oraz kąta ich zawieszenia.
Witryna cukiernicza GASTROLINE zapewnia odpowiednie warunki dla przechowywania wyrobów cukierniczych dzięki systemowi chłodzenia dynamicznego, zasilanego agregatem wewnętrznym.